10 Jaar garantie op onze dakbedekking

Wij garanderen de waterdichtheid van onze daken.

Living Roofs B.V. staat voor een duurzaam waterdicht dak

Door ruime ervaring in de dakenbranche, vakmanschap en gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige producten garanderen wij de waterdichtheid van onze daken.

Dakbedekking wordt aangebracht volgens algemeen geldende vakrichtlijnen. Je krijg op een door ons aangebrachte dakbedekking 10 jaar garantie en de mogelijkheid op verzekerde garantie van 10 en 15 jaar!

Bitumineuze dakbedekking

De meeste daken in Nederland zijn van een bitumineuze soort. Deze dakbedekking wordt middels de brandmethode aangebracht.

Living Roofs installeert alleen kwalitatief hoogwaardige producten die voorzien zijn van KOMO attest/CTG rapport.

Een duurzaam aangebracht bitumen dakbedekkingssysteem kan met een verzekerde garantie van maar liefst 15 jaar worden aangeboden.

EPDM dakbedekking

Epdm begint aan een stevige opmars in de dakenwereld. Het product heeft zich bewezen als een duurzaam alternatief voor andere dakbedekkingen. De verwachte levensduur van EPDM is zelfs 50 jaar! Living roofs is verwerker van verschillende aanbieders van EPDM systemen onder andere HERTALAN, Mastersystems en Royal roofing materials.

De verwerking van kunststof dakbedekkinssystemen past bovendien gunstig binnen de kaders van de NEN 6050 voor brandveilig werken. Ten aanzien van duurzaam bouwen worden steeds meer kunststof dakproducten voorzien van het DUBO keurmerk. Het verwerken van nieuwe en innovatieve producten gaan wij niet uit de weg.

Living Roofs B.V.

Living Roofs B.V.

Wij zijn momenteel aan het werk. Stel gerust je vraag, dan reageren zo snel mogelijk.

I will be back soon

Living Roofs B.V.
Hallo 👋
Mijn naam is Lieke, hoe kan ik je helpen?
WhatsApp